Levensverzekeringen

Uitvaart

Bij een sterfgeval worden de nabestaanden niet alleen geconfronteerd met het verlies van hun familielid of partner, maar ook nog eens met extra financiële lasten.

Een Uitvaartverzekering in geld keert bij het overlijden een gegarandeerd bedrag uit om de kosten van een begrafenis of crematie te dekken. Bij een Uitgebreide Uitvaart-verzekering wordt de uitvaart betaald én verzorgd. Ook is het mogelijk te kiezen voor een combinatieverzekering waarbij de uitvaart geheel wordt verzorgd en er nog een bepaald bedrag wordt uitgekeerd.

Voor een kostenoverzicht en premieberekening verwijzen wij u graag naar de Uitvaartcalculator bij onze online diensten!

Kapitaal

Wanneer Sparen:
– Als u geen risico wilt lopen t.a.v. van uw inleg;
– Als u zekerheid prefereert boven de kans op een hoger rendement;
– Als u geld achter de hand wilt hebben voor onvoorziene uitgaven.

Wanneer Beleggen:
– Als u hoger rendement nastreeft dan te behalen is op een spaarrekening;
– Als u bereid bent tot het nemen van meer risico;
– Als u een bedrag voor een langere periode kunt missen.


Er zijn verschillende Kapitaalverzekeringen!

-KEW / Kapitaalverzekering Eigen Woning

De kapitaalverzekering die sinds 2001 vaak gebruikt wordt voor de opbouw van het kapitaal waarmee aan het einde van de looptijd een hypotheek wordt afgelost.

-Kapitaalverzekering Nieuw Regime (box 3)

Een ‘nieuwe’ kapitaalverzekering die niet gekoppeld is aan een hypotheek (eigenwoningschuld). Deze is fiscaal niet meer interessant.

-Kapitaalverzekering Brede Herwaardering

Een ‘oude’ kapitaalverzekering, waarvan de fiscale voordelen beperkt zijn.

 

-Kapitaalverzekering Oud Regime

De ‘oudste’ kapitaalverzekering uit vervlogen tijden. Deze heeft de meeste fiscale voordelen.
KinderSpaarplan
Kleine kinderen worden groot, in sommige opzichten snel. Voor u het weet willen ze zelf beslissen over allerlei dingen: aankoop fiets, vakantie, de studie of de eerste kamerhuur. Allemaal zaken waar geld aan te pas komt.

Door al vroeg te starten met steeds een bedrag voor uw kind apart te zetten, bouwt u zonder al te hoge uitgaven aan zijn of haar eerste kapitaal. Een bedrag dat straks ongetwijfeld goed van pas komt.
Belegging
Een Beleggingsverzekering is een zeer flexibele kapitaalverzekering. U kiest zelf hoeveel u betaald, wat er wordt uitgekeerd bij overlijden en wanneer u uw waarde wilt gebruiken. U kunt nl. de einddatum aanpassen. Ook heeft u een ruime keuze in beleggingsfondsen.